TOIMINTASUUNNITELMA 2020

YLEISTÄ

Suomen Venäjänspanielit ry on perustettu vuonna 2011 ja jäseniä on 21 henkilöä. Varsinaista toimintaa ei ole vielä ollut ja vuosi 2020 tulee olemaan ensimmäisen varsinainen toimintavuosi.

TALOUS

Rotuyhdistys kerää jäsenmaksua ensimmäisen kerran vuonna 2020 ja edelleen toimimme nollabudjetilla.
Tarkoituksena on hankkia yhteistyökumppaneita, jotka mahdollistavat tulevat tapahtumat ja niistä aiheutuvat kulut.

HALLINTO

Vuoden 2020 toiminnan painopisteenä on yhdistyksen toiminnan kehittäminen sekä jäsenhankinta.  Hallinnolliset asiat hoituvat vapaaehtoispohjalta hallituksen puheenjohtaja Mikael Munsterhjelmin toimesta.

TIEDOTUS

Vuonna 2020 käytetään uusia kotisivuja tiedottamiseen jäsenille sekä muille rotuyhdistyksestä kiinnostuneille. Lisäksi kaikille varsinaisille jäsenille on avattu WhatsApp -ryhmä viestittelyä varten sekä Facebook -sivuille oma suljettu ryhmä.

TOIMINTA

Olemme ensimmäistä vuotta Suomen Spanieliliiton, Helsingin seudun kennelpiirin ja Suomen Kennelliiton jäseniä, joten odotamme saavamme enemmän näkyvyyttä sekä lisää jäseniä toiminnan lisäämiseksi. Järjestämme edelleen venäjänspanielitapaamisia ja tänä vuonna kaikkia jäsenet saavat myös Spanieli -lehden. Syksyn 2020 varsinaisessa kokouksessa valitsemme uuden hallituksen.

Suomen Venäjänspanielit ry 2020

Yhdistyksen säännöt