TAPAHTUMAT

Toivotamme Hyvää alkanutta Vuotta 2021!

Kuvassa Lenni Oulusta!

Meillä oli tänään 17.01.2021 tapaamien Sundsbergin (Kirkkonummi) koirapuistossa. Oli pakkasta n. -11, onneksi ei tuullut. Osallistujia oli mielestämme paljon, venäjänspanieleita 7 eli Grey, Macha, Scoopy, Uuno, Martta, Blondie ja Dina omistajineen, 1 stabyhoun  perheineen ja heidän lisäksi  vielä neljä perhettä tutustumassa venäjänspanieleihin. Oli oikein mukavia ihmisiä ja koiria!! Tällaisia tapaamisia sitten keväällä uudestaan. 
Minä (Mikael) ja Milka emme nyt vähän aikaan näitä yhdistyksen tapaamisia pääse järjestämään kun Blondien pennut pitää meidät kiireisinä. Toivomme että jäsenet itse ovat aktiivisia ja järkkäilevät näitä tapaamisia nyt ominpäin kunnes ollaan taas keväällä näitä järkkäämässä.

Hei! Suuret kiitokset kaikille teille jotka osallistuitte tänään 25.10.2020 Sundsbergin (Kirkkonummi) venäjänspanieli tapaamiseen.
Meitä ihmisiä oli 10 ja koiria peräti 8, joista venäjänspanieleita 7, Mr Grey, Scooby, Ilona, Hupi, Martta, Dina ja Blondie ja vierailevana tähtenä Englanninspringerspanieli Penni! Hienoa että tultiin mukaan tapaamiseen kauempaakin, kiva nähdä että on aktiivisia venäjänspanieli omistajia paikalla. Toki yhdistyksemme jäsenet ovat kaikki aktiivisia venäjänspanilien omistajia,välimatkat kun ovat joillekin tosi pitkät ja se tietysti vaikuuttaa mahdollisuuksiin osallistua. Toivotaan että yhdistys saa kesällä 2021 järkättyä venäjänspanieli tapahtuman, johon voisi tulla kauempaakin yöpymisen kera.

Suuret kiitokset kaikille teille jotka osallistuitte tänään 06.09.2020 venäjänspanieli tapaamiseen. Meitä ihmisiä oli 15 ja koiria peräti 7, uusi ennätys!! Hienoa kun ajatellaan että sää ei ollut parhaimmasta päästä, onneksi sade piti taukoa välillä! Ohessa pientä kuvasatoa tapaamisesta. Koirista läsnä Macha, Martta, Grey, Aresti, Nemo, Blondie ja Dina.

Tänään 5pv heinäkuuta 2020 meillä oli venäjänspanieli tapaamien Sundsbergin koirapuistossa. Sää oli pilvinen mutta lämmin. Paikalla oli Dina, Blondie ja hurmaava Hupi 6kk joka tuli Kangasalalta asti. Hupi kasvoi valtavasti puistossa vietetyn ajan aikana. Uusi paikka ja uudet tuttavuudet olivat ensin jännittäviä joten oli hyvä alussa olla emännän jalkojen lähellä. Rohkeus kuitenkin vai kasvoi ja reviiri sen kun vain laajeni. Sellainen se tosi venäjänspanieli on! Kaikki paikalle tulleet pääsivät myös silittämään Hupia. Kiitos Teille kaikillle jotka tulitte paikan päälle tutustumaan rotuun, yhteensä 7 henkilö ja tultu jopa Lempäälästä asti. Seuraavalla kerralle toivotaan että saadaan useampi rodunedustaja paikalle. Ajateltiin elokuun loppua, ja silloin ennakko-ilmoittautumiset mukaan kuvioihin niin osataan kertoa rodusta kiinnostuneille kuinka moni koira tulee paikalle. Oikein hyvää kesää kaikille Venäjänspanielien omistajille ja rodusta kiinnostuneille! T. Mikael, Milka, Dina&Blondie

Järjestimme Venäjänspanieli tapaamisen sunnuntaina 31.05 kello 14.00 Kirkkonummen Sundsbergin koirapuistossa. Saimme nauttia aurinkoisesta kesäpäivän säästä. Oli kiva nähdä miten paljon ihmisiä ja koiria tuli paikalle. Koiria oli yhteensä 8 joista venäjänspanieleita oli 7. Ihmisiä oli oikein runsaasti peräti 19 henkilöä kaiken kaikkiaan. Paikalle tuli myös runsaasti rotuun tutustuvia ihmisiä, jopa koko perheen voimalla, HIENOA!! Paikalla oli jäsenistöstämme Grey, Scoopy, Ilona, Nemo, Blondie ja Dina sekä kerhon ulkopuolelta venäjänspanieli Martta. Lisäksi oli muun rotuinen Milla, joka piti huolen että nyt juostaan, Milla ekana ja iso lauma venäjänspanieleita perässä, vauhtia riitti!! Erikoismaininnan haluamme yhdistyksen nimissä antaa 4 kuukautta “vanhalle” Nemolle, joka osoitti suurta rohkeutta ja reippautta vanhempien koirien seurassa. Oli niin hauskaa että ajattelimme  järjestää uuden tapaamisen samassa paikassa kesäkuun lopulla. Tiedotamme siitä kesäkuun puolenväin paikkeilla. Kiitos kaikille paikalle tulleille siitä, että saimme hauskan, yli 2 tunnin pituisen tapaamisen. Ilman teitä osallistujia tämä ei olisi onnistunut.

Venäjänspanieli tapaaminen Tapiola, Espoo 01.03.2020. 4 venäjänspanielia , Aresti, Scoopy ja Dina & Blondie, sekä yhdeksän ihmistä osallistui. Kiva että tuli ihmisiä paikalle tutustumaan rotuun!! Kiitokset kaikille venäjänspanieli omistajille jotka tulitte paikalle ja kiitos myös teille rodusta kiinnostuneille jotka tulitte paikalle!!!

Kiitokset kaikille omistajille ja hiedän venäjänspanieleille: Aresti, Blondie, Dina, Grey, Machu ja Tyynelle osallistumisesta venäjänspanieli tapaamiseen Tapiolan koirapuistossa Espoossa 15.09.2019. Oli mukavaa meininkiä ja sadekin pysyi poissa sen aikaa että koirat saivat kunnolla irrotella. Kun leikit oli leikitty niin sade tuli taas takaisin. Voisimme tavata vielä kerran tänä vuonna vaikka sitten marras-joulukuun vaihteessa. Kiitos vielä kaikille osallistumisesta, oli oikein mukavaa katsella ja seurata teidän niin positiivisten ja iloisten venäjänspanieleiden touhua.

Oikein Iloista Pääsiäistä kaikille!! Kiitos kaikille Espoon 20.04.2019 tapaamiseen osallistuneille. Kiva kun venäjänspanieleita oli peräti 6 tullut paikalle, Ami, Mr Grey, Lissu, Snoopy, Blondie ja Dina. Kiitos myös omistajille että tulitte paikalle läheltä ja hiukan kauempaakin. Tapaaminen sujui kivasti! Katso kuvat. Saatiin tutustua toistemme koiriin ja toisiimme. Itse koin että oli oikein mukavaa ja jokaiseen koiraan kerkesin tutustua johonkin pikaisesti ja joihinkin lähemmin kuten Mr Grey kanssa jonka kanssa vaihdettiin kuulumisia penkillä istuessamme. Venäjänspanieliterveisin Mikael, Milka, Dina&Blondie

18.11.2018 järjestettiin ensimmäinen venäjäspanieli tapaaminen Espoon, Tapiolan uudessa koirapuistossa. Sää suosi osallistujia auringonpaisteella! Olemme tosi iloisia siitä että kaikki  jäsenkoirat tulivat omistajineen mukaan vaikka paljon muutakin pitää ennättää tekemään viikonloppuisin. Osallistujia oli Espoosta ja Helsingistä. Mukana olivat Grey, Jalo, Aresti, Dina&Blondie ja illalla tapasimme vielä uusimman jäsenemme Sulon. Tervetuloa Sulo!

Copyright © 2021