TAPAHTUMAT

Hei! Järjestämme Venäjänspanieli tapaamisen sunnuntaina 31.05 kello 14.00 Kirkkonummen Sundsbergin koirapuistossa. Koirapuistot ovat isot, eli voidaan pitää tarvittavat turvavälit vaikka meitä useampikin on paikalla, tilaa riittää. Katu osoite on Vapaaherranpolku, Kirkkonummi. Tien päässä on parkkialue, muistakaa parkkikiekko! Parkkipaikalta hiekkatietä eteenpäin noin 30metriä niin olet koirapuistossa. Tervetuloa kaikki venäjänspanieli omistajat koirineen sekä rodusta kiinnostuneet. Mikäli meitä pitää tavoittaa silloin sunnuntaina niin numerot ovat Milka 0400 426 491 ja Micke 044 587 6757.
TERVETULOA TAPAAMISEEN!

Venäjänspanieli tapaaminen Tapiola, Espoo 01.03.2020.
4 venäjänspanielia , Aresti, Scoopy ja Dina & Blondie, sekä yhdeksän ihmistä osallistui. Kiva että tuli ihmisiä paikalle tutustumaan rotuun!!
Kiitokset kaikille venäjänspanieli omistajille jotka tulitte paikalle ja kiitos myös teille rodusta kiinnostuneille jotka tulitte paikalle!!!

Kiitokset kaikille omistajille ja hiedän venäjänspanieleille: Aresti, Blondie, Dina, Grey, Machu ja Tyynelle osallistumisesta venäjänspanieli tapaamiseen Tapiolan koirapuistossa Espoossa 15.09.2019. Oli mukavaa meininkiä ja sadekin pysyi poissa sen aikaa että koirat saivat kunnolla irrotella. Kun leikit oli leikitty niin sade tuli taas takaisin.
Voisimme tavata vielä kerran tänä vuonna vaikka sitten marras-joulukuun vaihteessa. Kiitos vielä kaikille osallistumisesta, oli oikein mukavaa katsella ja seurata teidän niin positiivisten ja iloisten venäjänspanieleiden touhua.

Oikein Iloista Pääsiäistä kaikille!!
Kiitos kaikille Espoon 20.04.2019 tapaamiseen osallistuneille. Kiva kun venäjänspanieleita oli peräti 6 tullut paikalle, Ami, Mr Grey, Lissu, Snoopy, Blondie ja Dina. Kiitos myös omistajille että tulitte paikalle läheltä ja hiukan kauempaakin. Tapaaminen sujui kivasti! Katso kuvat.
Saatiin tutustua toistemme koiriin ja toisiimme. Itse koin että oli oikein mukavaa ja jokaiseen koiraan kerkesin tutustua johonkin pikaisesti ja joihinkin lähemmin kuten Mr Grey kanssa jonka kanssa vaihdettiin kuulumisia penkillä istuessamme. Venäjänspanieliterveisin Mikael, Milka, Dina&Blondie

18.11.2018 järjestettiin ensimmäinen venäjäspanieli tapaaminen Espoon, Tapiolan uudessa koirapuistossa. Sää suosi osallistujia auringonpaisteella! Olemme tosi iloisia siitä että kaikki  jäsenkoirat tulivat omistajineen mukaan vaikka paljon muutakin pitää ennättää tekemään viikonloppuisin.

Osallistujia oli Espoosta ja Helsingistä. Mukana olivat Grey, Jalo, Aresti, Dina&Blondie ja illalla tapasimme vielä uusimman jäsenemme Sulon. Tervetuloa Sulo!

Copyright © 2020