TAPAHTUMAT

Hei! Kesälomat varmaankin suurimmalta osalta vietetty ja ihan OK säät ollut.
Olisi aika taas Venäjänspanieli tapaamiselle, paikkana monelle jo tuttu Kirkkonummen Sundsbergin koirapuisto ja ajankohta ensi viikonlopun sunnuntai 6.9 kello 14.00.
Osoite on Vapaaherrankaari, 02450 Kirkkonummi. Tien päässä parkkis, muistakaa parkkikiekko!
Mikäli kaatoisade niin ei tapaamista, mahdollisesti kauempaa tulossa olevat voivat soittaa meille säätä kyselläkseen.
TERVETULOA
Milka (0400 426 491) & Mikael (044 587 6757)

 

 

 

Hei! Juhannus vietetty ja aurinkoinen kesä päässyt täyteen vauhtiin!
Ajattelimme useasta pyynnöstä johtuen järjestää Venäjänspanieli tapaamisen sunnuntaina 05.07 kello 14.00 Kirkkonummen Sundsbergin koirapuistossa. Koirapuistot ovat isot eli tilaa riittää.

Katu osoite on Vapaaherranpolku, Kirkkonummi. Tien päässä on parkkialue, muistakaa parkkikiekko! Parkkipaikalta hiekkatietä eteenpäin noin 30metriä niin olet koirapuistossa.

Tervetuloa kaikki venäjänspanieli omistajat koirineen sekä rodusta kiinnostuneet. Mikäli meitä pitää tavoittaa silloin sunnuntaina niin numerot ovat Milka 0400 426 491 ja Micke 044 587 6757.
TERVETULOA TAPAAMISEEN!

Järjestimme Venäjänspanieli tapaamisen sunnuntaina 31.05 kello 14.00 Kirkkonummen Sundsbergin koirapuistossa. Saimme nauttia aurinkoisesta kesäpäivän säästä. Oli kiva nähdä miten paljon ihmisiä ja koiria tuli paikalle. Koiria oli yhteensä 8 joista venäjänspanieleita oli 7. Ihmisiä oli oikein runsaasti peräti 19 henkilöä kaiken kaikkiaan. Paikalle tuli myös runsaasti rotuun tutustuvia ihmisiä, jopa koko perheen voimalla, HIENOA!! Paikalla oli jäsenistöstämme Grey, Scoopy, Ilona, Nemo, Blondie ja Dina sekä kerhon ulkopuolelta venäjänspanieli Martta. Lisäksi oli muun rotuinen Milla, joka piti huolen että nyt juostaan, Milla ekana ja iso lauma venäjänspanieleita perässä, vauhtia riitti!! Erikoismaininnan haluamme yhdistyksen nimissä antaa 4 kuukautta “vanhalle” Nemolle, joka osoitti suurta rohkeutta ja reippautta vanhempien koirien seurassa. Oli niin hauskaa että ajattelimme  järjestää uuden tapaamisen samassa paikassa kesäkuun lopulla. Tiedotamme siitä kesäkuun puolenväin paikkeilla. Kiitos kaikille paikalle tulleille siitä, että saimme hauskan, yli 2 tunnin pituisen tapaamisen. Ilman teitä osallistujia tämä ei olisi onnistunut.

Venäjänspanieli tapaaminen Tapiola, Espoo 01.03.2020.
4 venäjänspanielia , Aresti, Scoopy ja Dina & Blondie, sekä yhdeksän ihmistä osallistui. Kiva että tuli ihmisiä paikalle tutustumaan rotuun!!
Kiitokset kaikille venäjänspanieli omistajille jotka tulitte paikalle ja kiitos myös teille rodusta kiinnostuneille jotka tulitte paikalle!!!

Kiitokset kaikille omistajille ja hiedän venäjänspanieleille: Aresti, Blondie, Dina, Grey, Machu ja Tyynelle osallistumisesta venäjänspanieli tapaamiseen Tapiolan koirapuistossa Espoossa 15.09.2019. Oli mukavaa meininkiä ja sadekin pysyi poissa sen aikaa että koirat saivat kunnolla irrotella. Kun leikit oli leikitty niin sade tuli taas takaisin.
Voisimme tavata vielä kerran tänä vuonna vaikka sitten marras-joulukuun vaihteessa. Kiitos vielä kaikille osallistumisesta, oli oikein mukavaa katsella ja seurata teidän niin positiivisten ja iloisten venäjänspanieleiden touhua.

Oikein Iloista Pääsiäistä kaikille!!
Kiitos kaikille Espoon 20.04.2019 tapaamiseen osallistuneille. Kiva kun venäjänspanieleita oli peräti 6 tullut paikalle, Ami, Mr Grey, Lissu, Snoopy, Blondie ja Dina. Kiitos myös omistajille että tulitte paikalle läheltä ja hiukan kauempaakin. Tapaaminen sujui kivasti! Katso kuvat.
Saatiin tutustua toistemme koiriin ja toisiimme. Itse koin että oli oikein mukavaa ja jokaiseen koiraan kerkesin tutustua johonkin pikaisesti ja joihinkin lähemmin kuten Mr Grey kanssa jonka kanssa vaihdettiin kuulumisia penkillä istuessamme. Venäjänspanieliterveisin Mikael, Milka, Dina&Blondie

18.11.2018 järjestettiin ensimmäinen venäjäspanieli tapaaminen Espoon, Tapiolan uudessa koirapuistossa. Sää suosi osallistujia auringonpaisteella! Olemme tosi iloisia siitä että kaikki  jäsenkoirat tulivat omistajineen mukaan vaikka paljon muutakin pitää ennättää tekemään viikonloppuisin.

Osallistujia oli Espoosta ja Helsingistä. Mukana olivat Grey, Jalo, Aresti, Dina&Blondie ja illalla tapasimme vielä uusimman jäsenemme Sulon. Tervetuloa Sulo!

Copyright © 2020