SIVULLA ILMOITAMME TULEVISTA TAPAHTUMISTA.

Suomen Venäjänspanielikerho ry järjestää seuraavat tapahtumat tulevana kevät/kesänä 2022:

Luento 20.05 klo 18.00 Spanieleiden rodunomaiset kokeet – lähde spanielien kanssa mukaan harrastamaan.
Luento järjestetään Teamsin välityksellä. Luennolla tutustutaan taipumuskokeisiin, metsästykokeisiin ja spanieleiden vesityöhön. Mitä ne ovat ja miten ne eroavat toisistaan? Milloin voi koiransa kanssa osallistua ja mitä niissä mitataan? Mitä siellä tehdään? Tarvitseeko koiraa kouluttaa? Mikä merkitys niillä on jalostukselle?

Luennoitsija Ulla Ruistola: 
https://www.koiraharrastaja.fi/pages/ulla-tai-heini-kouluttamaan 

Kesto noin 1,5h-2h. Hinta jäsenille 16€, ulkopuolisille 20€. 

Sitova ilmoittautuminen 12.5 mennessä:

Ilmoittautumiset: johanna_jarviniemi@hotmail.com

 

Näyttelytreenit, teoria Teamsillä 15.6 klo 19 ja käytännön treenit Inkoossa 19.6 klo 11-13.

Oletko kiinnostunut näyttelyistä mutta et tiedä mitä siellä tapahtuu, vai haluatko treenata koirasi kanssa käsittelyä? kerho järjestää näyttelytreenit Anna Juvosen johdolla. Annalla itsellään on pitkä kokemus näyttelyistä ja hän on matkustanut ympäri Eurooppaa omien englanninspringerspanieleidensa kanssa niittäen titteleitä. Anna antaa ohjeet niin koiran esiintymiseen mutta myös esittäjän, tehän olette koiranne kanssa tiimi kehässä! Anna on myös juuri saanut junior handler- tuomarin oikeudet, eli jos perheessä löytyy innokkaita 10-17 vuotiaita koiranesittäjän alkuja niin Anna ohjeistaa mielellään myös heitä! 

Tulemme aluksi käymään läpi koiranäyttelyiden kulkua ja teoriaa teamsin kautta 15.6 klo 19. Käytännön treenit järjestetään Inkoossa 19.6 klo 11-13. Voit osallistua molempiin tai vain toiseen!

Sitova ilmoittautumiset johanna_jarviniemi@hotmail.com 8.6.2022 mennessä.

Hinnat: 
Teoria & käytäntö: 15€
Teoria 15.6.: 5€
Käytäntö 19.6: 10€

 

 
Copyright © 2022