Sivulla kasvattajat/pennut tiedotamme syntyvistä ja syntyneistä pentueista. Sivullamme ilmoitetut pentueiden kasvattajat

Mikäli olet ensimmäistä kertaa ostamassa koiranpentua ja haluat varmistua useammastakin asiasta liittyen koiranpennun hankintaan niin ole yhteydessä meihin.

Suomen Kennelliitto on 12.12.2019 annetulla päätöksellä hyväksynyt Suomen Venäjänspanielikerho ry:n viralliseksi jäsenyhdistykseksi.

Rotua harrastavat yhdistykset edistävät edustamiensa rotujen jalostusta ja rotujen harrastamista. Rotua harrastavat yhdistykset ovat oman rotunsa rotujärjestön ja kotipaikkakuntansa kennelpiirin jäseniä.

Tässä alla linkki Suomen Kennelliiton sivuille jossa paljon hyödyllistä infoa liittyen koiran hankintaan.

https://www.kennelliitto.fi/koiran-omistaminen/koiran-rekisterointi

Silloin kun pennut ovat syntyneet Suomessa, rekisteröidyistä vanhemmista ja jalostuksessa noudatettu rodun PEVISA-ohjelmaa.

Pennut syntyneet ulkomailla ja täyttävät Suomen Kennelliiton vaatimukset tuontikoira rekisteriin pääsystä, eli koiran saa rekisteröityä Suomessa Venäjänspanieliksi. Kasvattajat huolehtivat että pennut ovat eläinlääkärin tarkastamat, sirutettuja.  Export Pedigree ja maan lemmikkipassi tulee myös kasvattajan kautta.

Lisätietoja/kyselyt: Milka Munsterhjelm, 0400 426 491, venajanspanielit@outlook.com

Copyright © 2020