Tällä sivulla tidotamme syntyvistä ja syntyneistä pennuista. Mikäli olet ensimmäistä kertaa ostamassa koiranpentua tai haluat varmistua ueammastakin asiasta liittyen koiranpennun hankintaan.

Tässä alla linkki Suomen Kennelliiton sivuille jossa paljon hyödyllistä infoa liittyen koiran hankintaan.

https://www.kennelliitto.fi/koiran-omistaminen/koiran-rekisterointi

PENTUJA:

Pentuja syntymässä Latviassa elokuussa ja luovutus lokakuussa alla olevilta vanhemmilta. Pennut luovutetaan eläinlääkärin tarkastamina, sirutettuna ja rokotettuna sekä mukana kauppakirja ja lemmikkipassi ja Export Pedigree tulee postitse kirjattuna kirjeenä, näin saat koiran rekisteröity tuontikoirana ja virallisen statuksen (rotukoira) venäjänspanielina Suomen Kennelliittoon.

Sama kasvattaja ja vanhemmat kuin meidän Blondie, kuvat Galleria 1.
Kuvia on emosta, Gucci  Cezdebor, löytyy täältä kotisivulta Galleria 2 jota käytetään mm haavoittuineden eläinten löytämisessä. Isä, Tyson Star, kuvia Galleria 2,on erittäin palkittu näyttelyissä: LVJ,&LV&LT&EE&BALT CH

Yhteydenotot s-posti venajanspanielit@outlook.com , olemme sitten yhteydessä sekä s-postilla että puhelimitse joten yhteystiedot mukaan viesteihin.

 

Silloin kun pennut ovat syntyneet Suomessa, rekisteröidyistä vanhemmista ja jalostuksessa noudatettu rodun PEVISA-ohjelmaa.

Pennut syntyneet ulkomailla ja täyttävät Suomen Kennelliiton vaatimukset tuontikoira rekisteriin pääsystä, eli koiran saa rekisteröityä Suomessa Venäjänspanieliksi. Kasvattajat huolehtivat että pennut ovat eläinlääkärin tarkastamat, sirutettuja.  Export Pedigree ja maan lemmikkipassi tulee myös kasvattajan kautta.

Lisätietoja/kyselyt: Milka Munsterhjelm, 0400 426 491, venajanspanielit@outlook.com

Copyright © 2019