Venäjänspanielipennun hankinta kotimaa ja ulkmomaa info.

Mikäli olet ensimmäistä kertaa ostamassa koiranpentua ja haluat varmistua useammastakin asiasta liittyen venäjänspanielipennun hankintaan niin ole yhteydessä meihin.

Suomen Kennelliitto on 12.12.2019 annetulla päätöksellä hyväksynyt Suomen Venäjänspanielikerho ry:n viralliseksi jäsenyhdistykseksi.

Rotua harrastavat yhdistykset edistävät edustamiensa rotujen jalostusta ja rotujen harrastamista. Rotua harrastavat yhdistykset ovat oman rotunsa rotujärjestön ja kotipaikkakuntansa kennelpiirin jäseniä.

Tässä alla linkki Suomen Kennelliiton sivuille jossa paljon hyödyllistä infoa liittyen koiran rekisteröintiin: https://www.kennelliitto.fi/koiran-omistaminen/koiran-rekisterointi

Silloin kun pennut ovat syntyneet Suomessa rekisteröidyistä vanhemmista ja jalostuksessa noudatetaan rodulle määrättyä PEVISA-ohjelmaa silloin ne saa rekisteröityä.

Pennut jotka ovat syntyneet ulkomailla ja täyttävät Suomen Kennelliiton vaatimukset tuontikoira rekisteriin pääsystä, eli koiran saa rekisteröityä Suomessa Venäjänspanieliksi. Kasvattajat huolehtivat että pennut ovat eläinlääkärin tarkastamat, sirutettuja.  Export Pedigree ja maan lemmikkipassi tulee myös kasvattajan kautta.

Lisätietoja/kyselyt: Milka Munsterhjelm, 0400 426 491, venajanspanielit@outlook.com

Copyright © 2020