YHDISTYKSEN JÄSENKOIRAT

Yhdistyksemme jäsenten venäjänspanielien kuvagalleria. Gallerian sivulle jäsenkoirat lisäämme mielellämme koirasi kuvia ja muita tietoja, joita haluat jakaa muiden kanssa koirastasi. Lähetä meille kuvia ja tekstiä koirastasi, jotka haluat lisättäväksi sivustolle. 

Dogs name/Koiran nimi: Džeizē Marmurinis Pēdsekys
Nickname/Kutsumanimi: Dina
Dog info /Koira info: Dina syntyi Liettuan Vilnassa 03.07.2010 Dina oli 4kk kun saimme hänet Tallinassa ja toimme hänet kotiimme Espooseen. Dina on se koiristamme joka varmaan on saanut kaikkein eniten huomiota muilta ihmisiltä. Kävellessämme Espoon rantaraittia ihmiset kyselevät minkä rotuinen tuo ihanan näköinen koira on tai kaunis koira on. Ihmiset ovat polvistuneet ihmettelemään koiraamme jopa auto on pysähtynyt ja sieltä huudeltu että mitä rotua teidän kaunis koira on. Ihana piirre Venäjänspanieleissa on se, että näyttävät tulevan toimeen kaikkien koirien kanssa koosta riippumatta. Dinan edelleen ihana leikkisä luonne saavat ihmiset luulemaan että Dina yhä edelleen on pentu ja joudumme aina kertomaan että ei, nyt se on jo 8v mutta tällaiset ne Venäjänspanielit on. Dina on myös menestynyt näyttelyissä: Eestin Junior Champion, Liettuan Junior Champion, Latvian Junior Champion ja Baltian Junior Champion. 

Dogs name/Koiran nimi: Magic Miriam Gucci Star
Nickname/Kutsumanimi: Blondie
Dog info/ Koira info: Blondie on syntynyt Latvian Bauskan kylässä  22.5. 2018. Blondie on tosi iloinen ja pentu jolle joka päivä on uusi seikkailu. Blondie on myös erinomainen oppilas, kuuntelee ja oppii mielellään uusia asioita myös perheen iloksi.  

Instagram: Kennel Lintubongarin

Dogs name / Koiran nimi: Boris of Grodno
Nickname/Kutsumanimi: Bosse
Dog info / Koira info: Bosse on syntynyt Valko-Venäjällä 13.03.2018 ja asustaa nyt Vihdissä. 

Dogs name/Koiran nimi: Vilivalla Loora
Nickname/Kutsumanimi:  Macha
Dog info/ Koira info: Macha s. 30.05.2014 Eesti. Macha asuun nyt Järvenpäässä.

Dogs name/Koiran nimi: Sirius
Nickname/Kutsumanimi: Siri
Dog info/ Koira info: Siri syntynyt 30.08.2011 Helsinki. Siri asuu Jalasjärvellä. Siri käy joka syksy Lapissa metsällä. Siri on rohkea ja tietää mitä metällä ollessa kuuluu tehdä!

Dogs name/Koiran nimi:  Scoopy
Nickname/Kutsumanimi: Scoopy
Dog info/ Koira info: Scoopy syntynyt Nummelassa. Scoopy asuu nyt Vantaalla. Scoopy in iloinen poika, komea poika.

Videot:
Oma häntä            Uimassa
TV katselu             Nouto uintia

Dogs name/Koiran nimi: Vilivalla Nikke
Nickname/Kutsumanimi: Nikke
Dog info/ Koira info: Nikke on syntynyt 20.04.2020 Virossa. Nikke asuu nyt Jalasjärvellä. 

Videot:
Metsään tutustuminen            Noutotreenit

Dogs name/Koiran nimi: MrGrey
Nickname/Kutsumanimi: Grey
Dog info/ Koira info: Grey on syntynyt Valko-Venäjällä ja muutti ensin Turkuun ja sieltä sitten pitovaikeuksien vuoksi meille. Hra Grey saapui pyörremyrskyn lailla kotiimme helmikuussa 2016 ja järjesti kirjaimellisesti arkemme uudestaan. Nyt kolmevuotiaana hän on mukana aina kaikessa mitä tapahtuu ja ystävällisempää tai avoimempaa koiraa saa kyllä etsiä! Grey on erittäin aamu-uninen ja pitää kovasti kaikesta syömisestä. Hän oppii halutessaan nopeasti temppuja ja toisaalta osaa olla täysin kuulematta käskyjä jos siltä tuntuu. Sinnikkyys on hänelle ominaista, metsästyskoiralle olisi varmasti siitä hyötyä. Hän ei tosiaan vähästä lannistu eikä tunnu pelkäävään mitään. Greyn kanssa on mm. harjoiteltu erilaisia temppuja kotona, kokeiltu agilityä ja noseworkiä sekä vaelletaan metsissä hihnalenkkien ja koirapuistokäyntien lisäksi. Kyllä olisi elämässämme hiljaista ja rauhallista ilman tätä rakkauden karvalähettilästä! 

Videot:
Mustikassa                Mikä katse

Dogs name/Koiran nimi: Luca
Nickname/Kutsumanimi: Luca
Dog info /Koira info: Luca on syntynyt 28.04.2018 ja asustaa Mikkelissä.

Videot:
Kiva juosta 2 videota            Vesi nouto

Dogs name / Koiran nimi: Africa
Nickname/Kutsumanimi: Afa
Dog info / Koira info: Africa, lempinimi Afa, synt. 17.9.2015 Rääkkylässä, mutta on liettualaista sukujuurta. Vanhempansa Verkku ja Noki on molemmat haettu liettualaisesta kennelistä pentuina.

Dogs name / Koiran nimi: Znoija-Thor
Nickname/Kutsumanimi: Thor
Dog info / Koira info: Thor syntynyt 12.03.2019 Moskovassa

Dogs name/Koiran nimi: Vilivalla Hõup
Nickname/Kutsumanimi: Aresti
Dog info/ Koira info: Aresti syntynyt  (born) 16.05. 2017. Vilivalla, Viro (Estonia).

Aresti upea uros jolla on aivan ihana luonne. Aresti myös ensimmäinen suomalainen venäjänspanieli joka toimii myös malli-/mainoskoirana. Arestin on saanut jälkeläisiä yhdessä Magic Miriam Gucci Star (Blondie). Upea pentue, heistä esittely löytyy jäsensivulta 3. Tämän pentueen kasvattaja sanoi että voi lämpimästi suositella Arestia jalostukseen. Arestin terveystulokset sekä ulkoinen olemus on totta kai vielä plussana.

Video:
Luokse tulo               Hyppy vapauteen

Dogs name/Koiran nimi: Täplä
Nickname/Kutsumanimi: Täplä
Dog info/ Koira info: Täplä on syntynyt 17.09.2015 Rääkkylässä ja asuu myös siellä.

Dogs name/Koiran nimi:  Spotty
Nickname/Kutsumanimi: Spotty
Dog info/ Koira info: Spotty on syntynyt Nummelassa. Spotty asu nyt Lahdessa.

Copyright © 2023