LINTUBONGARIN KENNEL

Täällä Kennel Lintubongarin sivulla kerromme muun muuassa Lintubongarin Kennelin pennuista, jo syntyneistä ja uusiin kotiin menneistä kuin pentusuunnitelmista ja uusista syntyneistä pennuista.

Kerromme alla olevassa videossa miksi ja miten meistä tuli venäjänspanieli kasvattaja ja mitä se meiltä vaati. Videossa myös esittely Lintubongarin ensimmäisestä pentueesta.

Video ja tekstit Mikael Munsterhjelm. Kuvat Blondien perhe ja Arestin perhe.

 

Lintubongarin Kennel

Milka Munsterhjelm
0400 426 491
milkamunsterhjelm@hotmail.com
Ukkohauentie 4 C 29
02170 Espoo

KENNEL LINTUBONGARIN ENSIMMÄISEN ELI A-PENTUEEN (s.13.02.2021) ESITTELY SEKÄ NIIDEN VANHEMMAT.

pentukuvan jälkeen olevat kaksi ensimmäistä kuvaa on emo Magic Miriam Gucci Star “Blondie” ja kaksi seuraavaa kuvaa isä Vilivalla Houp “Aresti”.

Pennut:

Lintubongarin Athene “Venja”
Lintubongarin Ariadne “Aava”
Lintubongarin Adonis “Slava”
Lintubongarin Afrodite “Muru”
Lintubongarin Artemis “Lycka”

Pennut asuvat ja viihtyvät hyvin perheissään. Jokaisella on oma harrastuksensa ja ovat kasvaneet kaikin puolin hyvin. Olemme pentuja tavanneet joitakin useammankin kerran tämän 6 kuukauden aikana.  Athene joka asuu kaikkein kauimpana meistä käytiin moikkaamassa nyt elokuussa ja sielläkin kaikki hyvin.

05.09.2021 neljä pentua viidestä ilmoitettu pentunäyttelyyn Lahteen. Näyttelyssä olivat mukana Lintubongarin Ariadne, Afrodite, Artemis ja Adonis. Kaikki esiintyivät edukseen kehässä ja tuomarin käsittelyssä. Omistajat voivat olla hyvin ylpeitä koiristaan, me kasvattajina olemme myös ylpeitä jälkikasvusta. Tällä kertaa Lintubongarin Adonis palkittiin KP ja VSP ja Afrodite KP ja ROP.

Tässä diakuva esitys näyttelystä: Lahti pentunäyttely 05.09.2021

Copyright © 2021