Galleria

Yhdistyksemme kuvagalleria venäjänspanielien omistajille, joiden omistajat ovat yhdistyksen jäseniä tai kannattajia. Tänne voimme lisätä koirasi kuvia ja muita tietoja, joita haluat jakaa muiden kanssa koirastasi. Lähetä meille kuvia ja tekstiä koirastasi, jotka haluat lisätä sivustoon.

Our image gallery for owners of russianspaniels, whose owners are members or supporters of the association. Here we can add your dog’s pictures and other information you want to share with your dog. Send us pictures and text about your dog that you want to add to the site.

 

IN MEMORIAM

Dogs name / Koiran nimi: Grafinya Gabriella Greys

Nickname/Kutsumanimi: Olga

Dog info / Koira info: Olga syntyi Pietarissa 20.05.2004. Olga tuli meille 4 vuotiaana, poikiemme isoäidiltä kokeeksi että mitä koiran pito tarkoittaa perheessä. Olgan piti tulla vain viikonlopuksi, mutta se viikonloppu venyikin tosi pitkäksi sillä  Olga jäikin sitten meille loppuelämäkseen. Olga nukkui pois vuonna 2016. Olga on se syy, miksi perustimme yhdistyksen, teimme Facebook sivut ja nämä verkkosivut. Olga oli fantastinen perheenjäsen täynnä rakkautta, energiaa ja aina valmiina uusiin seikkaluihin. Olga oli myös silloisen uusimman perheenjäsenemme Dinan paras ystävä ja leikkikaveri. Olga menestyi myös näyttelyissä: Eestin Juniori Muotovalio,  Eestin Muotovalio Latvian Muotovalio, Liettuan Muotovalio, Liettuan Rotunsa Paras. Tulemme aina muistamaan Olgaa kunnioituksella ja rakkaudella.

Olga was born20.05.2004 in St.Petersburg. She came to us when she was 4 years from my mother just for a weekend. It was a long weekend she stayed with us rest of her life.  She past away 2016. She is the reason we have two Russian Spaniels now. She is also the reason to Facebook and this website. She was a fantastic dog with lot of love, energy and she was always ready for new adventures. She was also successful in Dog Shows: Estonia Junior Champion, Estonia Champion, Latvia Champion, Lithuania Best of Breed. We will always remember Olga with respect and love.

Dogs name/Koiran nimi: Džeizē Marmurinis Pēdsekys

Nickname/Kutsumanimi: Dina

Dog info /Koira info: Dina syntyi Liettuan Vilnassa 03.07.2010 Dina oli 4kk kun saimme hänet Tallinassa ja toimme hänet kotiimme Espooseen. Dina on se koiristamme joka varmaan on saanut kaikkein eniten huomiota muilta ihmisiltä. Kävellessämme Espoon rantaraittia ihmiset kyselevät minkä rotuinen tuo ihanan näköinen koira on tai kaunis koira on. Ihmiset ovat polvistuneet ihmettelemään koiraamme jopa auto on pysähtynyt ja sieltä huudeltu että mitä rotua teidän kaunis koira on. Ihana piirre Venäjänspanieleissa on se, että näyttävät tulevan toimeen kaikkien koirien kanssa koosta riippumatta. Dinan edelleen ihana leikkisä luonne saavat ihmiset luulemaan että Dina yhä edelleen on pentu ja joudumme aina kertomaan että ei, nyt se on jo 8v mutta tällaiset ne Venäjänspanielit on. Dina on myös menestynyt näyttelyissä: Eestin Junior Champion, Liettuan Junior Champion, Latvian Junior Champion ja Baltian Junior Champion.

Dina was born in Vilnius, Lithuania. She was 4 months old when we met her first time in Tallinn, Estonia. We had just seen pictures and videos of here before that. She is a most loving dog with a beautiful character. She likes all people and also all dogs small or big. Nearly every dog owner i Haukilahti, Espoo knows her. Funniest is that they remember her name but not her age. So still after many years they asked how old is your puppy Dina now. Even now when she is 8 years old she likes to play with the dogs she meets on the walks. At home Dina likes to sleep at night on her masters pillow and that´s okay! When she see rabbits or foxes she remembers that she is a hunting dog that´s okay because after all she is a Russian Spaniel a hunting dog. Dina was very successful in Dog Shows: Estonian Junior Champion, Lithuanian Junior Champion, Latvian Junior Champion  and Baltic Junior Champion.

Dogs name/Koiran nimi: Magic Miriam Gucci Star

Nickname/Kutsumanimi: Blondie

Dog info/ Koira info: Born in Bauska, Latvija 22.5. 2018. Blondie is a real puppy with action every day.  She is a good student she learns new things every day. Some things by her self not so funny and then some things we learn her. Every day is a new adventure that´s one reason puppies are so fun. Anyway she is a fast learner and a good student.

Dogs name/Koiran nimi: Mr Grey

Nickname/Kutsumanimi: Grey

Dog info/ Koira info: Grey on syntynyt Valko-Venäjällä ja muutti ensin Turkuun ja sieltä sitten pitovaikeuksien vuoksi meille. Hra Grey saapui pyörremyrskyn lailla kotiimme helmikuussa 2016 ja järjesti kirjaimellisesti arkemme uudestaan. Nyt kolmevuotiaana hän on mukana aina kaikessa mitä tapahtuu ja ystävällisempää tai avoimempaa koiraa saa kyllä etsiä! Grey on erittäin aamu-uninen ja pitää kovasti kaikesta syömisestä. Hän oppii halutessaan nopeasti temppuja ja toisaalta osaa olla täysin kuulematta käskyjä jos siltä tuntuu. Sinnikkyys on hänelle ominaista, metsästyskoiralle olisi varmasti siitä hyötyä. Hän ei tosiaan vähästä lannistu eikä tunnu pelkäävään mitään. Greyn kanssa on mm. harjoiteltu erilaisia temppuja kotona, kokeiltu agilityä ja noseworkiä sekä vaelletaan metsissä hihnalenkkien ja koirapuistokäyntien lisäksi. Kyllä olisi elämässämme hiljaista ja rauhallista ilman tätä rakkauden karvalähettilästä!

Grey was born in Belarus and came from Turku to our family becouse his first family could not keep him. He came to us on February 2016 like a tornado and literately turnede our everydaylife upsidedown. Now as a three year old male, he is allways taking part in what ever you are doing. You can’t possibly find a friendlier or more open and easygoing dog! Grey is extremely sleepy in the mornings and likes to sleep in. He also enjoys eating. He has the ability to learn really fast if he wants to, but he also can not to be able to hear you at all- depens on what you are asking. Persistence is a good feature if you are a gun dog, and he sure is hard to discourage- he doesn’t seems to know the word fear or quit. We have trained with Grey for example agility, tricks and nosework. Mainly we hike with him, just walk him on the leash and visit the dog parks. It would be so quiet and boring without our hairy ambassador of love!

Dogs name/Koiran nimi: Kalli

Nickname/Kutsumanimi: Lenni

Dog info/ Koira info: Lenni syntynyt (born) 05.12.2009. Emo Pietarista ja Lenni syntynyt Suomessa. Asuu nykyään Limingassa.

Lenni on kova metsästämään, mutta silti kotona on hellyttävä sylikoira, lelut ja leikkiminen ovat tärkeitä asioita Lennille. Lenni rakastaa etsiä makupaloja ja leluja. Lenni elää jokaisen hetken niin kuin se llisi viimeinen – ilolla, rakkaudella ja ennen kaikkea täysillä! Lenni rakastaa saunoa. Hän haukkuu ja vinkuu saunan oven takana, jos ei heti ole mukana saunomishommissa

Dogs name/Koiran nimi: Jalo

Nickname/Kutsumanimi: Jalo

Dog info/ Koira info: Jalo on syntynyt 2018. Jalo asuu Helsingissä

Dogs name/Koiran nimi: Diiva

Nickname/Kutsumanimi: Diiva

Dog info/ Koira info: Diiva on Joensuussa Itä-Suomessa asuva Venäjänspanieli narttu. Diiva syntyi Rääkkylässä 17.9.2015. Diiva on enimmäkseen seurakoira ja lenkkeily kaveri mutta 2017 alkaen ollaan käyty mätsäreissä ja 2020 olisi tavotteena käydä näyttelyissä. Luonteelta neiti ok välillä itsepäinen muuten kiltti, totteleva ja kaikkien kaveri. Kesäisin Diiva tykkää uida paljon. Treenataan yhdessä myös agilityä sekä opetellaan uusia temppuja.

Dogs name/Koiran nimi: Vilivalla Hõup

Nickname/Kutsumanimi: Aresti

Dog info/ Koira info: Aresti syntynyt  (born) 16.05. 2017. Vilivalla, Viro (Estonia).

Dogs name/Koiran nimi: Sulo

Nickname/Kutsumanimi: Sulo

Dog info/ Koira info: Sulo on syntynyt 2011. Asuu Helsingin Puistolassa.

Dogs name/Koiran nimi: Anton

Nickname/Kutsumanimi: Amppa, Ami

Dog info/ Koira info: Syntynyt 08.11.2007, Venäjällä. Asuu nyt Hämeenlinnassa.

Dogs name/Koiran nimi: Ilona

Nickname/Kutsumanimi: Ilona

Dog info/ Koira info: Ilona on syntynyt Pietarissa 09.04.2017. Ilona asustaa nyt Kangasalla.

Dogs name / Koiran nimi: Boris of Grodno

Nickname/Kutsumanimi: Bosse

Dog info / Koira info: Bosse on syntynyt Valko-Venäjällä 13.03.2018 ja asustaa nyt Vihdissä.

Bosse born in Belarus 13.03.2018 and lives now in Vihti, Finland

Dogs name / Koiran nimi: Africa

Nickname/Kutsumanimi: Afa

Dog info / Koira info: Africa, lempinimi Afa, synt. 17.9.2015 Rääkkylässä, mutta on liettualaista sukujuurta. Vanhempansa Verkku ja Noki on molemmat haettu liettualaisesta kennelistä pentuina

Dogs name / Koiran nimi: Pablo

Nickname/Kutsumanimi: Pablo

Dog info / Koira info:Pablo on Ilmajoella, Etelä-Pohjanmaalla asuva Venäjän spanieli uros. Pablo on syntynyt 2015.
Enimmäkseen Pablo on seurana ja lenkki kaverina, mutta kulkee myös jonkun verran metsällä mukana, innostuu päästessään agility radalle, vaikka ajanpuutteen vuoksi ei tosissaan ole päästy sitä harrastamaan ja on nenästään ihan uskomattoman tarkka, etsii häkistä karanneen kanin ja eksyneen kissan. Luonteeltaan kiltti, mutta kovapäinen, korvat on toisinaan vain kaunis koristus.

Dogs name/Koiran nimi: 

Nickname/Kutsumanimi: Nasu

Dog info/ Koira info: Nasu syntynyt Rääkkylässä 2015 ja asustaa nykyään Kontiolahdella.

Dogs name/Koiran nimi: 

Nickname/Kutsumanimi: Sisu

Dog info/ Koira info: Sisu-neiti on syntynyt Rääkkylässä 28.04.2018. Sisu asuu nyt Joutsenossa

Dogs name/Koiran nimi: Polly

Nickname/Kutsumanimi: Polly

Dog info/ Koira info: Polly on syntynyt maaliskuussa 2011 Virossa ja tuli meille Tallinnasta laivalla. Olimme vastassa Katjanokan terminaalissa, jossa näimme Pollyn ensi kertaa livenä. Hän oli silloin jo 3 kk, ja kuulema pentueen suurin yksilö ja jäi sen takia viimeiseksi, arveli myyjä.

Siitä satamasta lähti matka kohti Porvoota missä Polly nykyisin asuu. Polly on lempeä ihmisiä kohtaan, mutta haukkuu toisia koiria, ehkä siksi, että toinen koiramme ( jack russeli ) on valpas vahtimaan ja pitämään ääntä.

Maaliskussa Polly täytti jo 8 vuotta, ja hän on ehkä hieman ylipainoinen sanoi eläinlääkäri viimeksi. Pollylta on leikattu kohtu parisen vuotta sitten, kun hän sai kohtutulehduksen. Mutta muuten hän on ollut terve ja maailman ihanin koira (  meidän neljäs koira jo). Jack russel ” Bosse” on hänen “isoveli”.

Dogs name/Koiran nimi: Luna

Nickname/Kutsumanimi: Luna

Dog info/ Koira info: Luna on syntynyt Rääkkylässä 28.04.2018. Luna asuu nyt Kouvolan Enäjärvellä.

Dogs name/Koiran nimi: Snoopy

Nickname/Kutsumanimi: Snoopy

Dog info/ Koira info: Snoopy syntynyt 05.12.2009, kotipaikka Nummela.

Dogs name/Koiran nimi: Lissu

Nickname/Kutsumanimi: Lissu

Dog info/ Koira info: Lissu syntynyt 12.04.2018, kotipaikka Nummela.

Dogs name/Koiran nimi: Täplä

Nickname/Kutsumanimi: Täplä

Dog info/ Koira info: Täplä on syntynyt 17.09.2015 Rääkkylässä ja asuu myös siellä.

Dogs name/Koiran nimi:   Znoija-Thor

Nickname/Kutsumanimi: Thor

Dog info/ Koira info: Thor on syntynyt 12.03.2019

 

Copyright © 2019