YHDISTYKSEN JÄSENKOIRAT

Yhdistyksemme kuvagalleria venäjänspanielien omistajille, joiden omistajat ovat yhdistyksen jäseniä. Gallerian sivulle jäsenkoirat lisäämme mielellämme koirasi kuvia ja muita tietoja, joita haluat jakaa muiden kanssa koirastasi. Lähetä meille kuvia ja tekstiä koirastasi, jotka haluat lisättäväksi sivustolle. Our image gallery for owners of russianspaniels, whose owners are members of the association. Here we can add your dog’s pictures and other information you want to share with your others. Send us pictures and text about your dog that you want to add to the site.  

Dogs name/Koiran nimi: Nemo Nickname/Kutsumanimi: Nemo Dog info/ Koira info: Nemo on syntynyt 28.01.2020 Vihdissä. Nemo asuu Tuusulassa  

Dogs name/Koiran nimi: Nikita Nickname/Kutsumanimi: Niki Dog info/ Koira info: Nikita eli Niki on 30.9.2010 syntynyt black&white narttu Latviasta. Niki on tullut kolmen veljensä (Dimitri, Sergei ja Vladimir) kanssa loppuvuonna 2010 Suomeen. Niki asuu nyt Vehmersalmella. Niki on seura- ja metsästyskoira. Kulkee joka paikassa mukana kaverina, mutta reissun ajaksi jää omakotitalon pihaan. Se pysyy omassa pihapiirissään ja ilmoittaa kaikki vieraat. Tunnistaa perheen autot ja niistä ei ilmoita. Metsästyksessä Nikia käytetään lintukoirana. Niki on sinnikäs metsällä ja noutaa kaikki ammutut sorsat. Riistaviettiä riittää muuhunkin, on ajanut jäniksiä metsässä lenkkeillessä . Tulee kutsuttuna takaisin, kun on saanut juosta vähän aikaa. Tykkää juosta myös mönkijän ja moottorikelkan perässä. Niki on erittäin ihmisrakas ja kaikki ovat sille kavereita. Toisten koirien kanssa Niki haluaa olla aina pomo. Niki inhoaa kastumista ja kastumista seuraa kuivattelu rituaali, jossa Niki kyntää pitkin mattoja tai nurmikkoa. Ui kyllä todella mielellään, varsinkin, jos järvessä on lintuja. Niki tykkää saunoa, mutta saunomista seuraa aina kuivattelu. Nikillä oli seurana Isomünsterin seisoja narttu, jonka kuoltua Niki on suorittanut vahtimista pihapiirissä yksin. Seurana oli  myös reilun vuoden kääpiöpinseri uros, jonka hyväksyi kaveriksi. Nykyään alkaa ikä jo painamaan ja leikkiä ei oikein jaksa nuorempien kanssa. Ruokakin maistuu hyvin, mitä se ei nuorempana tehnyt.

Dogs name/Koiran nimi: Nikolai Tyson Guc Nickname/Kutsumanimi: Jyri Dog info/ Koira info: Jyri on syntynyt 25.07.2019 Latvian Bauskassa. Jyri asuu nyt Helsingissä.

Dogs name/Koiran nimi: Marla Nickname/Kutsumanimi: Marla Dog info/ Koira info:  Marla on syntynyt 28.1.2020 Vihdissä ja asuu nyt Helsingissä. Marla on aurinkoinen ja ihana narttupentu.

Dogs name/Koiran nimi: Vilivalla Nikke Nickname/Kutsumanimi: Nikke Dog info/ Koira info: Nikke on syntynyt 20.04.2020 Virossa. Nikke asuu nyt Jalasjärvellä.  

Dogs name/Koiran nimi:  Mousey Nickname/Kutsumanimi: Martta Dog info/ Koira info: Martta on syntynyt 09.06.2019 Vihdissä. Martta asuu nyt Kirkkonummella.

Dogs name/Koiran nimi: Ada
Nickname/Kutsumanimi: Ada

Dog info/ Koira info: Ada-neiti on syntynyt Pietarissa 8.11.2007. Ada asuu nyt perheensä kanssa Lappeenrannassa.

Copyright © 2020