Yhdistyksen jäsenkoirat

Yhdistyksemme kuvagalleria venäjänspanielien omistajille, joiden omistajat ovat yhdistyksen jäseniä. Gallerian sivulle jäsenkoirat lisäämme mielellämme koirasi kuvia ja muita tietoja, joita haluat jakaa muiden kanssa koirastasi. Lähetä meille kuvia ja tekstiä koirastasi, jotka haluat lisättäväksi sivustolle. Our image gallery for owners of russian spaniels, whose owners are members of the association. Here we can add your dog’s pictures and other information you want to share with your others. Send us pictures and text about your dog that you want to add to the site.  

Dogs name/Koiran nimi: Džeizē Marmurinis Pēdsekys
Nickname/Kutsumanimi: Dina
Dog info /Koira info: Dina syntyi Liettuan Vilnassa 03.07.2010 Dina oli 4kk kun saimme hänet Tallinassa ja toimme hänet kotiimme Espooseen. Dina on se koiristamme joka varmaan on saanut kaikkein eniten huomiota muilta ihmisiltä. Kävellessämme Espoon rantaraittia ihmiset kyselevät minkä rotuinen tuo ihanan näköinen koira on tai kaunis koira on. Ihmiset ovat polvistuneet ihmettelemään koiraamme jopa auto on pysähtynyt ja sieltä huudeltu että mitä rotua teidän kaunis koira on. Ihana piirre Venäjänspanieleissa on se, että näyttävät tulevan toimeen kaikkien koirien kanssa koosta riippumatta. Dinan edelleen ihana leikkisä luonne saavat ihmiset luulemaan että Dina yhä edelleen on pentu ja joudumme aina kertomaan että ei, nyt se on jo 8v mutta tällaiset ne Venäjänspanielit on. Dina on myös menestynyt näyttelyissä: Eestin Junior Champion, Liettuan Junior Champion, Latvian Junior Champion ja Baltian Junior Champion. 

Dogs name/Koiran nimi: Magic Miriam Gucci Star
Nickname/Kutsumanimi: Blondie
Dog info/ Koira info: Blondie on syntynyt Latvian Bauskan kylässä  22.5. 2018. Blondie on tosi iloinen ja pentu jolle joka päivä on uusi seikkailu. Blondie on myös erinomainen oppilas, kuuntelee ja oppii mielellään uusia asioita myös perheen iloksi.  

Dogs name/Koiran nimi: MrGrey
Nickname/Kutsumanimi: Grey
Dog info/ Koira info: Grey on syntynyt Valko-Venäjällä ja muutti ensin Turkuun ja sieltä sitten pitovaikeuksien vuoksi meille. Hra Grey saapui pyörremyrskyn lailla kotiimme helmikuussa 2016 ja järjesti kirjaimellisesti arkemme uudestaan. Nyt kolmevuotiaana hän on mukana aina kaikessa mitä tapahtuu ja ystävällisempää tai avoimempaa koiraa saa kyllä etsiä! Grey on erittäin aamu-uninen ja pitää kovasti kaikesta syömisestä. Hän oppii halutessaan nopeasti temppuja ja toisaalta osaa olla täysin kuulematta käskyjä jos siltä tuntuu. Sinnikkyys on hänelle ominaista, metsästyskoiralle olisi varmasti siitä hyötyä. Hän ei tosiaan vähästä lannistu eikä tunnu pelkäävään mitään. Greyn kanssa on mm. harjoiteltu erilaisia temppuja kotona, kokeiltu agilityä ja noseworkiä sekä vaelletaan metsissä hihnalenkkien ja koirapuistokäyntien lisäksi. Kyllä olisi elämässämme hiljaista ja rauhallista ilman tätä rakkauden karvalähettilästä! 

Dogs name/Koiran nimi: Luca
Nickname/Kutsumanimi: Luca
Dog info /Koira info: Luca on syntynyt 28.04.2018 ja asustaa Mikkelissä

Dogs name/Koiran nimi: Kalli
Nickname/Kutsumanimi: Lenni
Dog info/ Koira info: Lenni syntynyt (born) 05.12.2009. Emo Pietarista ja Lenni syntynyt Suomessa. Asuu nykyään Limingassa. Lenni on kova metsästämään, mutta silti kotona on hellyttävä sylikoira, lelut ja leikkiminen ovat tärkeitä asioita Lennille. Lenni rakastaa etsiä makupaloja ja leluja. Lenni elää jokaisen hetken niin kuin se llisi viimeinen – ilolla, rakkaudella ja ennen kaikkea täysillä! Lenni rakastaa saunoa. Hän haukkuu ja vinkuu saunan oven takana, jos ei heti ole mukana saunomishommissa

Dogs name/Koiran nimi: Vilivalla Loora
Nickname/Kutsumanimi:  Macha
Dog info/ Koira info: Macha s. 30.05.2014 Eesti. Macha asuun nyt Järvenpäässä.

Dogs name/Koiran nimi: Sirius
Nickname/Kutsumanimi: Siri
Dog info/ Koira info: Siri syntynyt 30.08.2011 Helsinki. Siri asuu Jalasjärvellä. Siri käy joka syksy Lapissa metsällä. Siri on rohkea ja tietää mitä metällä ollessa kuuluu tehdä!

Dogs name/Koiran nimi: Vilivalla Hõup
Nickname/Kutsumanimi: Aresti
Dog info/ Koira info: Aresti syntynyt  (born) 16.05. 2017. Vilivalla, Viro (Estonia).

Dogs name/Koiran nimi: Sulo
Nickname/Kutsumanimi: Sulo
Dog info/ Koira info: Sulo on syntynyt 2011. Asuu Helsingin Puistolassa.

Dogs name/Koiran nimi: Tavolga Zaozerie
Nickname/Kutsumanimi: Olga
Dog info/ Koira info: Olga on syntynyt 17.03.2019 Moskovassa. Kaunis Olga asuu nyt Imatralla.

Dogs name/Koiran nimi: Ilona
Nickname/Kutsumanimi: Ilona
Dog info/ Koira info: Ilona on syntynyt Pietarissa 09.04.2017. Ilona asustaa nyt Kangasalla. Ilonan kanssa asuu Hupi venäjänspanieli esittely alla.

Dogs name/Koiran nimi: Hupi
Nickname/Kutsumanimi: Hupi
Dog info/ Koira info: Hupi on syntynyt Vihdissä 28.01.2020. Hupi asustaa nyt Kangasalla samassa kodissa kun Ilona.

Dogs name / Koiran nimi: Boris of Grodno
Nickname/Kutsumanimi: Bosse
Dog info / Koira info: Bosse on syntynyt Valko-Venäjällä 13.03.2018 ja asustaa nyt Vihdissä. Bosse born in Belarus 13.03.2018 and lives now in Vihti, Finland

Dogs name / Koiran nimi: Africa
Nickname/Kutsumanimi: Afa
Dog info / Koira info: Africa, lempinimi Afa, synt. 17.9.2015 Rääkkylässä, mutta on liettualaista sukujuurta. Vanhempansa Verkku ja Noki on molemmat haettu liettualaisesta kennelistä pentuina.

Dogs name / Koiran nimi: Znoija-Thor
Nickname/Kutsumanimi: Thor
Dog info / Koira info: Thor syntynyt 12.03.2019 Moskovassa

Dogs name/Koiran nimi: Polly
Nickname/Kutsumanimi: Polly
Dog info/ Koira info: Polly on syntynyt maaliskuussa 2011 Virossa ja tuli meille Tallinnasta laivalla. Olimme vastassa Katjanokan terminaalissa, jossa näimme Pollyn ensi kertaa livenä. Hän oli silloin jo 3 kk, ja kuulema pentueen suurin yksilö ja jäi sen takia viimeiseksi, arveli myyjä. Siitä satamasta lähti matka kohti Porvoota missä Polly nykyisin asuu. Polly on lempeä ihmisiä kohtaan, mutta haukkuu toisia koiria, ehkä siksi, että toinen koiramme ( jack russeli ) on valpas vahtimaan ja pitämään ääntä. Maaliskussa Polly täytti jo 8 vuotta, ja hän on ehkä hieman ylipainoinen sanoi eläinlääkäri viimeksi. Pollylta on leikattu kohtu parisen vuotta sitten, kun hän sai kohtutulehduksen. Mutta muuten hän on ollut terve ja maailman ihanin koira (  meidän neljäs koira jo). Jack russel ” Bosse” on hänen “isoveli”.

Dogs name/Koiran nimi: Täplä
Nickname/Kutsumanimi: Täplä
Dog info/ Koira info: Täplä on syntynyt 17.09.2015 Rääkkylässä ja asuu myös siellä.

Dogs name/Koiran nimi:  Scoopy
Nickname/Kutsumanimi: Scoopy
Dog info/ Koira info: Scoopy syntynyt Nummelassa. Scoopy asuu nyt Vantaalla. Scoopy in iloinen poika, komea poika.

Dogs name/Koiran nimi: Nemo
Nickname/Kutsumanimi: Nemo
Dog info/ Koira info: Nemo on syntynyt 09.06.2019 Nummelassa. Asuu nyt Naantalissa.

Dogs name/Koiran nimi:  Spotty
Nickname/Kutsumanimi: Spotty
Dog info/ Koira info: Spotty on syntynyt Nummelassa. Spotty asu nyt Lahdessa.

Copyright © 2021