UUTISET

Suomen Kennelliitto on 12.12.2019 annetulla päätöksellä hyväksynyt Suomen Venäjänspanielikerho ry:n viralliseksi jäsenyhdistykseksi.

Rotua harrastavat yhdistykset edistävät edustamiensa rotujen jalostusta ja rotujen harrastamista. Rotua harrastavat yhdistykset ovat oman rotunsa rotujärjestön ja kotipaikkakuntansa kennelpiirin jäseniä.

Suomen Kennellitto julkaissut 16.04.2019 uutisen: Venäjänspanielista uusi rotu Suomessa:

 https://www.kennelliitto.fi/tietoa-meista/uutiset/venajanspanielista-uusi-koirarotu-suomessa

 

Hei kaikki sivulla kävijät, seuraajat, jäsenet ja venäjänspanielit!!

Meillä on loistavia uutisia! Se mikä oli tavoitteena kun vuonna 2011 yhdistyksemme perustimme oli, että Venäjänspanielit hyväksyttäisiin Suomessa viralliseksi roduksi.
Etappi 1 oli saada rotuyhdistyksenä hyväskytty jäsenyys Suomen Spanieliliitto – Finlands Spanielförbund ry:n toimesta.
UUTINEN!
Meidän rotuyhdistys Suomen Venäjänspanielikerho – Russian Spaniel Club Finland ry on 24.03.2019 hyväksytty Suomen Spanieliliitto – Finlands Spanielförbund ry viralliseksi jäsenyhdistykseksi.
 
Etappi 2 Tavoite saada venäjänspanielit rotuna hyväksyttyä Suomen Kennelliitto-Finska Kennelklubben toimesta.
UUTINEN!!
 
Tänään 15.04.2019 saimme toisen loistavan uutisen!! Venäjänspanielit on hyväksytty 04.04.2019 Suomen Kennelliitto – Finska Kenneklubben ry toimesta viralliseksi roduksi Suomessa. Rotu sijoitetaan ryhmä 8 noutajat, ylösajavat koirat ja vesikoirat, alaryhmään 2 ylösajavat koirat.
 
Tulemme lähiaikoina ilmoittamaan mitä tämä muutos käytännössä tarkoittaa koiria ajatellen ja tiedotamme myös mitä muutoksia yhdistykseen tulee. Sen verran yhdistyksestä että etsimme mukaan yhdistyksen toimintaan rodusta kiinnostuneita, aktiivisia ihmisiä edistämään yhdistystä ja sen toimintaa.
Venäjänspanieliterveisin Mikael, Milka, Dina&Blondie
Venäjänspanieli tapaamiset!!
Hei kaikki sivustomme seuraajat! Kevät tulossa ja olisi kiva tavata venäjänspanieleita, heidän omistajiaan ja kaikkia jotka ovat kiinnostuneita tästä rodusta.
 
Järjestämme nyt keväällä kahdet tapaamiset, seuraavasti:
 
20.4. lauantaina kello 14-16, Espoon Tapiolan koirapuistossa osoiteessa: Tuulikuja 3, Espoo. Ilmoittautumiset 18.4 mennessä osoitteeseen: venajanspanielit@outlook.com
 
Venäjänspanieli terveisin Mikael, Milka, Dina&Blondie

 

Tapahtumat:

18.11.2018 järjestettiin ensimmäinen venäjäspanieli tapaaminen Espoon, Tapiolan uudessa koirapuistossa. Sää suosi osallistujia auringonpaisteella! Olemme tosi iloisia siitä että kaikki  jäsenkoirat tulivat omistajineen mukaan vaikka paljon muutakin pitää ennättää tekemään viikonloppuisin.

Osallistujia oli Espoosta ja Helsingistä. Mukana olivat Grey, Jalo, Aresti, Dina&Blondie ja illalla tapasimme vielä uusimman jäsenemme Sulon. Tervetuloa Sulo!

Kiitokset vielä teille kaikille osallistumisesta ja eikun FB sivulle ehdotukset seuraavasta tapaamisajonkohdasta ja paikasta.

Copyright © 2020