UUTISSIVU

UUTINEN!

Lintubongarin kennelin, venäjänspanieli kasvattaja Milka Munsterhjelm, pentue on syntynyt 13.02.2021. Pentuja syntyi viisi joista neljä tyttöä ja yksi poika. Tämä on ensimmäinen kennelnimen alla Suomessa syntynyt venäjänspanieli pentue. 
 

UUTINEN!

Suomen Kennelliitto on 12.12.2019 annetulla päätöksellä hyväksynyt Suomen Venäjänspanielikerho ry:n viralliseksi jäsenyhdistykseksi.
Rotua harrastavat yhdistykset edistävät edustamiensa rotujen jalostusta ja rotujen harrastamista. Rotua harrastavat yhdistykset ovat oman rotunsa rotujärjestön ja kotipaikkakuntansa kennelpiirin jäseniä.

UUTINEN!

Venäjänspanielit on hyväksytty 04.04.2019 Suomen Kennelliitto – Finska Kenneklubben ry toimesta viralliseksi roduksi Suomessa. Rotu sijoitetaan ryhmä 8 noutajat, ylösajavat koirat ja vesikoirat, alaryhmään 2 ylösajavat koirat.
Suomen Kennellitto julkaissut 16.04.2019 uutisen: Venäjänspanielista uusi rotu Suomessa:  https://www.kennelliitto.fi/tietoa-meista/uutiset/venajanspanielista-uusi-koirarotu-suomessa 
 
UUTINEN!

Meidän rotuyhdistys Suomen Venäjänspanielikerho – Russian Spaniel Club Finland ry on 24.03.2019 hyväksytty Suomen Spanieliliitto – Finlands Spanielförbund ry viralliseksi jäsenyhdistykseksi.
 
 
 
 
 
 
Copyright © 2021