UUTISSIVU

UUTINEN!

Näyttely Kotkan Ruusu 02.10.21 Virolahti. Lintubongarin Afrodite “Muru” oli ilmoittautunut mukaan. Kotiin viemiseksi tuli ROP  ja KP. Upea tyttöpentu ja hienot arvostelut!!

Kuvasarja Kotkan Ruusu näyttely: Kotkan Ruusu 02.10.2021

UUTINEN!

Pentuäyttely Hyvinkää 19.09.21. Lintubongarin Artemis “Lycka” oli ilmoittautunut mukaan. Loistavasti meni eli tuomarikin näki että Lycka on ROP ja KP:n arvoinen upea tyttöpentu!!

Kuvasarja Hyvinkään näyttelystä: Hyvinkää 19.09.21

UUTINEN!

05.09.2021 neljä pentua viidestä ilmoitettu pentunäyttelyyn Lahteen. Näyttelyssä olivat mukana Lintubongarin Ariadne “Aava”, Afrodite “Muru”, Artemis “Lycka” ja Adonis “Slava”. Kaikki esiintyivät edukseen kehässä ja tuomarin käsittelyssä. Omistajat voivat olla hyvin ylpeitä koiristaan, me kasvattajina olemme myös ylpeitä jälkikasvusta. Tällä kertaa komea Lintubongarin Adonis “Slava” palkittiin KP ja VSP ja kaunotar Lintubongarin Afrodite “Muru” KP ja ROP.

Kuvasarja näyttelystä: 05.09.2021 Lahti

UUTINEN!
Elokuu 2021

Hyviä uutisia koskien venäjänspanieleiden jalostusta. Suomen Kennelliiton jalostustieteellinen toimikunta on kokouksessaan 10.08.2021 hyväksynyt Pysyvän Poikkeuslupa-hakemuksemme. Venäjänspanielille on siis myönnetty pysyvä poikkeuslupa PEVISA-ohjelmaan joka on voimassa vuoden 2024 loppuun. Myönnetty Poikkeuslupa PEVISAAN, tarkoittaa sitä että nyt voi nartun omistaja käyttää toisen maan venäjänspanieli urosta astutukseen ilman uroksen lonkkakuvauksia ja silmätarkastusta, nartulla toki pitää olla PEVISA-ohjelmaan mukaiset asiat voimassa.  Yhdistyksenä toivomme että uroksille tehtäisiin lonkkakuvaukset ja silmätarkastukset, sehän on  vahvistus, että siltä osin kaikki kunnossa uroksessa.

Tämä päätös oli todella toivottu nyt meillä on mahdollisuus saada huomattavasti leveämpi kanta venäjänspanieleita Suomeen kun voi käyttää myös uroksia ulkomailta, toivotaan että Venäjältä saadaan uusia uroksia unohtamatta Suomessa olevia erinomaisia yksilöitä.

Suomen Venäjänspanielikerho ry hallitus


UUTINEN!
Helmikuu 2021

Lintubongarin kennelin, venäjänspanieli kasvattaja Milka Munsterhjelm, pentue on syntynyt 13.02.2021. Pentuja syntyi viisi joista neljä tyttöä ja yksi poika. Tämä on ensimmäinen kennelnimen alla Suomessa syntynyt venäjänspanieli pentue. 
 

UUTINEN!
Joulukuu 2019

Suomen Kennelliitto on 12.12.2019 annetulla päätöksellä hyväksynyt Suomen Venäjänspanielikerho ry:n viralliseksi jäsenyhdistykseksi.
Rotua harrastavat yhdistykset edistävät edustamiensa rotujen jalostusta ja rotujen harrastamista. Rotua harrastavat yhdistykset ovat oman rotunsa rotujärjestön ja kotipaikkakuntansa kennelpiirin jäseniä.

UUTINEN!
Huhtikuu 2019

Venäjänspanielit on hyväksytty 04.04.2019 Suomen Kennelliitto – Finska Kenneklubben ry toimesta viralliseksi roduksi Suomessa. Rotu sijoitetaan ryhmä 8 noutajat, ylösajavat koirat ja vesikoirat, alaryhmään 2 ylösajavat koirat.
Suomen Kennellitto julkaissut 16.04.2019 uutisen: Venäjänspanielista uusi rotu Suomessa:  https://www.kennelliitto.fi/tietoa-meista/uutiset/venajanspanielista-uusi-koirarotu-suomessa 
 
 
UUTINEN!
Maaliskuu 2019


Meidän rotuyhdistys Suomen Venäjänspanielikerho – Russian Spaniel Club Finland ry on 24.03.2019 hyväksytty Suomen Spanieliliitto – Finlands Spanielförbund ry viralliseksi jäsenyhdistykseksi.
 
 
 
 
 
 
Copyright © 2023